Засновник Асоціації сомельє України
Дмитро Сидоренко

Тел: +380444917731
Тел. +380674037818

E-mail:
sommelierua@gmail.com

 тел.: +380 44 4917731
тел.: +380 67 4037818

sommelierua@gmail.com